Investiții imobiliare. Cum să găsești un agent imobiliar calificat

Cum să găsești un agent imobiliar care să investească în imobiliare?

Găsirea unui agent imobiliar pentru tranzacții de investiții imobiliare este mult mai dificilă decât găsirea unui agent imobiliar pentru cumpărarea sau vânzarea de proprietăți imobiliare în scopuri rezidențiale! 
Investiția în imobiliare, spre deosebire de vânzare sau cumpărare, funcționează conform unor standarde diferite și, prin urmare, necesită cunoștințe și abilități speciale pe care nu orice agent imobiliar le are!

Dacă vă gândiți să investiți în imobiliare, atunci mai întâi trebuie să găsiți o companie competentă, cu o bună reputație și agentul potrivit.
Găsirea agentului imobiliar potrivit pentru investitori.
Un agent care înțelege investițiile trebuie să aibă următoarele calități:
Reziliență și perseverență.
Procesul de a investi în imobiliare presupune depunerea mai multor oferte, adesea în cadrul aceleiași zile. Nu toți agenții sunt capabili să lucreze în acest mod, este nevoie de un anumit curaj și perseverență, deoarece vor fi multe refuzuri din partea vânzătorilor și a agenților acestora. Deci, agenții imobiliari care sunt obișnuiți să lucreze în „condiții de seră” cu siguranță nu sunt pentru tine.

Experienta cu investitori
Când încerci să câștigi bani cumpărând imobile, un agent cu experiență devine un colac de salvare.
Este mai bine să găsești un agent care a lucrat deja cu alți investitori, pentru că experiența joacă un rol cheie pe calea succesului!

În niciun caz nu contactați un agent imobiliar novice, altfel fiți pregătit pentru faptul că va trebui să stăpâniți toată calea investiției în imobiliare cu el.
Bună reputație în rândul investitorilor.
Dacă un agent imobiliar are experiență, ar trebui să aibă și referințe.
Onestitate.
Caută un agent care să lucreze cu tine în mod transparent.
Un agent onest îți va explica imediat la ce este gata să meargă, ajutându-te în procesul investițional și ce nu.

Integritatea și reputația sunt foarte importante în afaceri și ar trebui să fie întotdeauna o prioritate atunci când alegeți un agent de investiții.

Cunoașterea pieței locale este unul dintre cele mai mari motive pentru care ești în căutarea unui agent.
Rezumat: ar trebui să găsești nu doar un bun specialist, ci și un profesionist care să cunoască perfect piața locală a viitoarei tranzacții.
Constatari:
Niciun agent imobiliar nu vă va oferi garanția că investiția dumneavoastră imobiliară va avea succes. Dar merită să ne amintim că vă puteți crește semnificativ șansele de a obține un profit alegând un agent imobiliar cu experiență.

Compania noastra nu este un singur an pe piata imobiliara.
Datorită reputației și experienței de participare la numeroase proiecte de investiții,
te vom ajuta sa gasesti cel mai bun specialist pentru tranzactiile tale viitoare.

Compare listings

Comparaţie