Merită să fii agent imobiliar?

  • 4 luni ago
  • 0

Astăzi, aceasta este probabil una dintre cele mai presante probleme din domeniul meu de activitate. 

Cererea pentru un agent imobiliar va rămâne întotdeauna atâta timp cât există bunuri imobiliare și un drept transferabil de a le deține. În timp ce oamenii vor părăsi această lume, se vor căsători, vor divorța, se vor naște și vor primi o moștenire…

De ce un agent imobiliar va fi la cerere în rândul populației
Pentru ca este nevoie de serviciu!
• La cumpărarea și vânzarea imobiliare apare adesea un factor uman și niciun serviciu online și cursuri de formare privind auto-achiziția și vânzarea de locuințe nu pot înlocui experiența unui specialist.

Ar trebui să merg să lucrez ca agent imobiliar?
Fie ca sa lucrezi sau nu ca agent imobiliar, are sens, este profitabil, cat de greu este sa lucrezi in afaceri imobiliare, pentru ca sunt atatea oferte cu venituri mari.
•În primul rând, evaluează șansele pentru fosta ta profesie. Poate că există o șansă de a vă îmbunătăți abilitățile sau de a căuta opțiuni de angajare puțin mai mult. • Daca ai o specialitate care iti place si mergi la munca ca si cand ar fi o vacanta, iar acest lucru nu este neobisnuit, atunci nu recomand sa te angajezi ca agent imobiliar.

Nu ai chef să stai într-un birou? Îți place să fii în continuă mișcare?
Atunci nu vei găsi un mod de operare mai profitabil!
•Dacă ocupația dumneavoastră anterioară a fost vânzările prin telefon sau ați fost agent comercial?
Ei bine, atunci de ce ați vinde produsul care nu vă va aduce un comision semnificativ la vânzări. Ai o cale directă către imobiliare.
• În acest caz, folosesc întotdeauna expresia mea preferată în interviu:

Ce te-ar putea împiedica să decizi să devii agent imobiliar
Mentalitatea dvs. de angajat este piatra de poticnire care vă va împiedica să deveniți un profesionist imobiliar.
• Obiceiul de a primi fiecare anumit număr de cereri de propuneri vă va bântui în mod constant până când veți înțelege beneficiile acestei munci și câștiguri.

Se pune întrebarea dacă merită să lucrezi ca agent imobiliar fără experiență
Dacă ești pregătit pentru profesia aleasă, atunci lipsa de experiență nu va fi doar un dezavantaj, ci și un mare avantaj pentru tine.
•Puteți începe de la zero, dar imediat înțelegeți noi direcții și algoritmi în lucrul cu imobiliare, clienți, marketing etc.
• Pentru începători, există opțiunea de a lucra ca asistent al unui agent profesionist care se va ocupa de munca de rutină, în timp ce stăpânește în același timp metodele de lucru ale unui coleg mai experimentat.
• Multe din afacerile imobiliare depind de un mentor care va insufla nu doar un stil de lucru, ci și dragoste pentru munca sa și chiar un mod de viață și gânduri.

Astăzi, multe companii de succes se concentrează pe formarea accelerată și de înaltă calitate a angajaților lor.
Pentru orice recrutor, acest proces de învățare facilitează realizarea creșterii dorite a numărului de personal în viitor, precum și obținerea unui loc de muncă de calitate.
Este profitabil să lucrezi ca agent imobiliar? Care sunt argumentele pro și contra? Argumente pro şi contra?
Pentru ce companie este mai bine să lucrezi astăzi și din ce motive? Învățare, creștere, motivație?

Compare listings

Comparaţie