Carieră

Compania Simplu Imobil invită în echipa sa nu doar experți in domeniu, dar și este pregătită să instruiască persoane creative a căror domeniu de activitate are tangențe cu vânzările și cei ce doresc să cunoască toate nuanțele domeniului imobiliar.

Cu ajutorul trening-ului intensiv și orelor practice, specialiștii noștri sunt gata să vă instruiască și să continuați activitatea în cadrul companiei de specialiști în domeniu.

După finisarea cursului de instruire aveți posibilitatea să promovați obiectele exclusive a companiei având un venit crescător fără investiții pentru studii și creșterea profesională.

Cursul durează 5 zile, a câte 2 ore zilnic, ore teoretice și practice, susținere de la colegii profesioniști.

Înscrie-te la curs prin apel telefonic la numărul de contact
060 606 344

Sau expediază CV-ul la adresa:
office@simpluimobil.md 

Compania Simplu Imobil invită la cooperare
Specialistii imobiliari, cei care sunt pregatiti sa isi schimbe formatul de lucru si sa-si imbunatateasca calitatea si profesionalismul.

Cine este gata să-și îmbunătățească specializarea și să treacă pe un segment imobiliar mai complex. 
Cine este gata să lucreze cu obiectele exclusive ale Companiei
Cine dorește să învețe cum să lucreze cu obiecte comerciale și este gata să urmeze pregătire și practică progresivă împreună cu agenți imobiliari-mentori cu experiență și specialiști ai Companiei.

Sunteți gata să vă alăturați echipei noastre de profesioniști cu experiență și să fiți pe aceeași lungime de undă cu ei, să vă îmbunătățiți creșterea profesională, să încheiați tranzacții complexe, să lucrați cu clienții și partenerii obișnuiți ai Companiei și, de asemenea, să vă creșteți veniturile?

Aplică acum

Suntem într-o continuă creștere, de aceea avem nevoie de persoane noi în echipa noastră pentru a putea deveni și mai buni, și mai putenici în tot ceea ce facem.

Compare listings

Comparaţie