Planificarea afacerii

Analiza de propietate

Cercetarea pe piața imobiliară, atît în prezent cît și perspectivele viitoare, va permite să găsim cea mai bună soluție cu o varietate vastă de propuneri. Noi luăm în considerare cererea de piață pentru a estima în mod fiabil valoarea de bunuri imobiliare la acest moment.

Suport juridic

Pentru ca fieacare tranzacție finisată să fie cu adevărat profitabilă,noi oferim partenerilor noștri o analiză juridică deplină a proprietății, astfel încît veți fi siguri de tranzacție.

Servicii de marketing pentru promovare

Pentru obiectele și proiectele care necesită progres,noi efectuăm metode de publicitate create după programul de avocatсо,cu scopuri și obiective clare, inclusiv vînzare sau o politică de închiriere,definirea metodelor de achitare pentru cumpărător și metode de promovare.

Planuri de afaceri pentru a testa fezabilitatea ideii de afaceri

Acest plan de afaceri va raspunde la toate întrebările: de la selectarea antreprenorilor și furnizorilorpînă la cercetarea detaliată pe piață, bazat pe specificul unei anumite regiuni,precum și eficiența ideilor puse în aplicare.Cu planul de afaceri dezvoltat de noi, veți putea ușor să lansați și să dezvoltați cu succes proectele Dvs., asigurîndu-vă că fiecare mișcare este justificată de cercetare și analiză detaliată.

Planurile de afaceri pentru testarea eficacității performanțelor.

Planul de afaceri va fi proiectat: pentru a evalua potențialul existent al întreprinderii, să definească locul pe piață, pentru a defini clienții potențiali și concurenții, să definească și să justifice perspectivele de dezoltare a întreprinderii, pentru a dezvolta cele mai eficiente strategii de marketing,de a dezvolta tactici și de a evalua riscurile .

Planul de afaceri pentru a efectua un împrumut.

Comandînd un plan de afaceri pentru a obține un împrumut de la noi, veți obține o garanție de 100% că documentul va fi examinat în oricare din comitetul de credit al băncilor din Republica Moldova. Planul de afaceri va fi prezentat la un calcul detaliat al nevoii de resurse financiare pentru punerea în aplicare a proiectului și o evaluare a oportunităților financiare; va fi indentificată necesitatea unor resurse suplimentare și identificarea posibilităților de obținere a acestora. Astfel va fi justificată suma creditului,termenul definit și elaborarea unui grafic de rambursare.

Planul de afaceri pentru a atrage investitori.

Vom răspunde la toate întrebările care pot aparea atît la Dvs., cît și la investitorii Dvs.: cîți bani este nevoie să investiți în afacere, în ce termeni,ce vor acești bani,care este randamentul investițiilor. Vom pregăti pentru tine un pachet de documente care vor fi benefice pentru a distinge proiectul de investiții de la alte persoane aflate la dispoziția investitorului.

Plan de afaceri pentru subvenții.

Pentru a primi subvenția,orice tratament trebuie să fie susținut de un set adecvat de documente. Planul de afaceri comandat la noi, va conține toate informațiile necesare pentru a demonstra oficialilor că proiectul dvs., este interesant și benefic, și este necesar să se aloce o subvenție sau orice alt suport.

Evaluarea proprietății intelectuale.

În cazul în care doriți să utilizați proprietatea intelectuală în scopuri comerciale,vă rugăm să ne contactați. Vi se va administra evaluarea a proprietății intelectuale,se va determina capacitatea și eficiența comerțului cu licență, propuneri justificate pentru extinderea capitaluluiautorizat și de credit.

Compare listings

Comparaţie