Despre noi

Companie Imobiliara Certificata Simplu Imobil ofera servicii profesionale de cumparare, vanzare si inchiriere de imobile:

Apartamente, case, birouri, spații comerciale și industriale, precum și terenuri în Chișinău și suburbii. Compania este deschisă pentru o cooperare reciproc avantajoasă.

Compania Simplu Imobil investește în diverse proiecte interesante, precum și participă la construcția comună cu parteneri interesați de o participare reciproc avantajoasă. Conducerea companiei încearcă să creeze cele mai favorabile condiții pentru angajații săi. Compania este interesată să investească în agenți de formare, promovare și motivare.

Compania oferă angajaților săi posibilitatea de a participa nu numai la simple tranzacții de vânzare și de a câștiga un comision fix, conducerea este interesată să atragă un agent către proiecte mai profitabile.
A fi la curent cu toate evenimentele și noutățile, schimbările și modificările din sectorul imobiliar este una dintre sarcinile principale ale Companiei, care oferă servicii de intermediar pe piața imobiliară.

Echipa noastră

Miachișev Lilia

Broker ipotecar

Partenerii noștri

Compare listings

Comparaţie